Motionist

Kære Badmintonspiller i Næstved-Herlufsholm

Vi glæder os meget over at kunne byde jer velkommen til en ny sæson.

Det betyder at der er lidt ændringer i vores haltider i de forskellige haller vi bruger og det betyder også enkelte spillere ikke kan spille præcist på de tider, de havde i sidste sæson. Det er et stort puslespil, hvor vi håber I alle vil være lidt fleksible i forhold til tidspunkt og måske også spillested. Vi har lavet en plan, hvor lang de fleste har fået samme tid som sidste sæson. Har man fået samme tid og er tilfreds med det, behøver man ikke at gøre andet end at finde ketsjeren frem til første spilledag i september måned. Der er dog også nogle der må prøve at finde en ny tid, der forhåbentlig kan bruges.

Vi har uploadet planen på tilmeldings siden, hvor I kan se om I er blevet tildelt samme tid igen. Er I ikke tildelt nogen tid kan I se hvilke baner og tider, der er ledige i de forskellige haller. I bedes sende en mail til motionist@nhbadminton.dk med jeres ønske til en spilletid, der samme gælder hvis I gerne vil flytte tid eller slet ikke ønsker at spille i den kommende sæson.

Vi lover at gøre vores yderste for at få dette puslespil til at gå det bedst muligt op og glæder os til igen at mødes i hallen.

Prisen på en bane er 2.200,00 kr. pr. time, der deles af de 2 eller flere der spiller på banen. Det er samme pris pr. bane selvom der lejes flere baner.

Sæsonen løber fra d. 04-09-2023 til d. 30-04-2024

Ved eventuelle spørgsmål eller hvis I er i tvivl om noget er I velkomne til at kontakte Kristian 20995203 helst efter kl. 18.00.