Ældrebadminton

Ældrebadminton er for alle over 60 år. Der spilles hver mandag og torsdag fra kl. 9.00-10.30 og fra 10.30-12.00. Kriteriet for at kunne deltage er, at man kender reglerne i badminton og kommer med en ketsjer og kondisko. Bolde skal enten medbringes eller købes i hallen.

Der er mange, som har dyrket badminton i deres ungdomsår. Enten på motionsplan eller endda som turneringsspillere. Men med lidt gå-på-mod kan dette måske bliver interessant igen – også i en sen alder.

Holdlederen sørger for, at alle får informationer og kontakt til bestyrrelsen.

Da det er et hold med mange spillere vil der altid være makkere og modstandere, der nogenlunde passer til ens egen formåen. Der byttes indbyrtes indimellem makkere og modstandere, så alle får god motion og en god oplevelse.

Sådan startede det…

Ældrebadminton i Herlufsholm startede som en bevælgelse i 1989. Foregangsmanden var Gunnar Løgsted Larsen. Nu er ældrebadminton fast etableret i Herlufsholm med omkring 90 spillere.

Gunnar og fru Grethe var i anledning af jubilæet i 2014 inviteret med til fællesspisning i hallen. Her var det så også muligt at samle HG Badmintons tre æresmedlemmer.

I oktober 2019 fejrede HG Ældrebadminton afdelingens 30 års jubilæum for indbudte gæster og medlemmer. Det blev en dejlig dag.